Agoraquest Logo
The only place for the Sony Enthusiast Free Member Registration | Login | Contact Us | Quick Search Forum   
Main Menu
  • Home
  • Topics
  • Forums
  • Reviews
  • The Top
  • Web Links
  • File Downloads
  • Photo Gallery
  • Archived Articles
  • Media Center
  • Useful Sections
  • Sony Issues
  • Sony Alerts
  • Senior Members
  • Premium Members
  • eBay Sony Auction
  • Search Site
  • About Us
  • Recommend Us
  • Members List
  • Bookmark this Page

    Additional Features
  • Linking to Us
  • Owner Manuals
  • Calender of Events
  • Contact Us
  • Stock Market
  • Agorasearch
  • Break It Down Blog

  • Sponsors




    Who's Online
    Currently Online
    Visitors:202
    Members:1
    Total of:203 users
    MemberLogged
    Mr_Mod1.7 min
    Users will be removed if they logged out or are inactive for 35 minutes

    Most Online Users
    Visitors:980
    Members:1
    Total of:981 online users
    October 17, 2013, 10:29 pm

    Your Current Status
    You are Anonymous user. Register for free by clicking here.

     Inbox
    Log in to check your private message


      
    Moderated By: claudio
    Agoraquest Forum Index Television Configuration
      
    32HS510 Color Decorder w/ Avia disc Dashboard
    Replies: 1 | Views: 1,475
    Last Reply: September 26, 2003, 8:37 pm

    View Printable Version of this thread
    Members below have participated in this thread
    ShenRei | davisson |
    Search other threads for related issues/solutions: or use Advance Forum Search
    Get the latest Exclusive Sony News by Joining our RSS Feed or Get RSS Via Email
    Author 32HS510 Color Decorder w/ Avia disc
    ShenRei

    Rank: Sony Fan


    Joined: Jun 11, 2003
    Posts: 4
    From:

      Posted: 2003-09-24 15:20

    Hey guys,

    I've been twiddling with the color decorder settings in the service menu (RYR, RYB, GYR, GYB) and using the avia disc to help me correct it with the color decoder test. However, I've noticed when changing RYB and GYB, I don't notice any change in the blue levels when viewing the blue strip at all when viewing it through the blue filter. The other colors are fine as they do change levels. I'm a bit concerned as this is my second HS510 set, and I'm pretty sure the previous set did not do this. Is this normal?


       


    davisson

    Rank: Sony Devotee


    Joined: Aug 20, 2003
    Posts: 98
    From: Albuquerque, NM

      Posted: 2003-09-26 20:37

    I checked these same adjustments on my 34XBR800. I observed the same thing that you did. I think this is normal.


       
    Advance Features
      
    Jump To:
    Locations 
of visitors to this page


    All logos and information in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters. This website www.agoraquest.com, Claudio Meira and Agoraquest, LLC is not tided in any form to the Sony Corporation (www.sony.com). This unoffical website is just place where Sony products are reviewed among the general public. Sony is a registered of Sony, Inc. "PlayStation", "PlayStation2", the PlayStation "PS" logo, and all associated logos/graphics. "Agoraquest, LLC" and "agoraquest.com" are associated exclusively with agoraquest.com, and are NOT associated in ANY way with Sony Electronics, Inc. To view the privacy policy, please click here and to view the terms of use, please click here. If you have any further questions, please contact using our online form.