Agoraquest Logo
The only place for the Sony Enthusiast Free Member Registration | Login | Contact Us | Quick Search Forum   
Main Menu
  • Home
  • Topics
  • Forums
  • Reviews
  • The Top
  • Web Links
  • File Downloads
  • Photo Gallery
  • Archived Articles
  • Media Center
  • Useful Sections
  • Sony Issues
  • Sony Alerts
  • Senior Members
  • Premium Members
  • eBay Sony Auction
  • Search Site
  • About Us
  • Recommend Us
  • Members List
  • Bookmark this Page

    Additional Features
  • Linking to Us
  • Owner Manuals
  • Calender of Events
  • Contact Us
  • Stock Market
  • Agorasearch
  • Break It Down Blog

  • Sponsors




    Who's Online
    Currently Online
    Visitors:183
    Members:0
    Total of:183 users

    MemberLogged
    Most Online Users
    Visitors:980
    Members:1
    Total of:981 online users
    October 17, 2013, 10:29 pm

    Your Current Status
    You are Anonymous user. Register for free by clicking here.

     Inbox
    Log in to check your private message


      
    Moderated By: claudio
    Agoraquest Forum Index Television Configuration
      
    36FS100...change to FS200 in Service Mode? Dashboard
    Replies: 3 | Views: 1,086
    Last Reply: April 8, 2003, 12:59 pm

    View Printable Version of this thread
    Members below have participated in this thread
    Jeff_Lam | ConnCarl |
    Search other threads for related issues/solutions: or use Advance Forum Search
    Get the latest Exclusive Sony News by Joining our RSS Feed or Get RSS Via Email
    Author 36FS100...change to FS200 in Service Mode?
    ConnCarl

    Rank: Sony Fan


    Joined: Feb 14, 2003
    Posts: 2
    From: Southern Connecticut

      Posted: 2003-04-05 15:18

    I'm wondering if anyone has ever tried improving the feature set on their Wega by changing the Model Variation ID bit in Service Mode.

    For example, according to the Service Manual, it looks like changing ID6's value from 0 to 6 changes its ID from an FS100 to an FS200. I wonder if this would give me the FS200 feature set...such as PIP, for example.

    They both use the BA-6D chassis, but I don't know if this would work or not.

    Thanks! Carl



           


    Jeff_Lam

    Rank: Sony Aficionado


    Joined: Nov 06, 2002
    Posts: 125
    From: Santa Clara, CA

      Posted: 2003-04-07 12:48

    Probably won't work because the other model probably has additional hardware to perform these functions. The software I assume is all the same so it may look like you have the added features when they display on the screen but it may not work if the other model has different hardware (different chip, card, etc.)


       
    ConnCarl

    Rank: Sony Fan


    Joined: Feb 14, 2003
    Posts: 2
    From: Southern Connecticut

      Posted: 2003-04-07 18:05

    So no one has tried this yet, eh?


           
    Jeff_Lam

    Rank: Sony Aficionado


    Joined: Nov 06, 2002
    Posts: 125
    From: Santa Clara, CA

      Posted: 2003-04-08 12:59

    There was someone that was going to try changing the ID setting for an HS500 to try to get some added features only found in the XBR sets but I have yet to hear if it worked or not.


       
    Advance Features
      
    Jump To:
    Locations 
of visitors to this page


    All logos and information in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters. This website www.agoraquest.com, Claudio Meira and Agoraquest, LLC is not tided in any form to the Sony Corporation (www.sony.com). This unoffical website is just place where Sony products are reviewed among the general public. Sony is a registered of Sony, Inc. "PlayStation", "PlayStation2", the PlayStation "PS" logo, and all associated logos/graphics. "Agoraquest, LLC" and "agoraquest.com" are associated exclusively with agoraquest.com, and are NOT associated in ANY way with Sony Electronics, Inc. To view the privacy policy, please click here and to view the terms of use, please click here. If you have any further questions, please contact using our online form.