Agoraquest Logo
The only place for the Sony Enthusiast Free Member Registration | Login | Contact Us | Quick Search Forum   
Main Menu
  • Home
  • Topics
  • Forums
  • Reviews
  • The Top
  • Web Links
  • File Downloads
  • Photo Gallery
  • Archived Articles
  • Media Center
  • Useful Sections
  • Sony Issues
  • Sony Alerts
  • Senior Members
  • Premium Members
  • eBay Sony Auction
  • Search Site
  • About Us
  • Recommend Us
  • Members List
  • Bookmark this Page

    Additional Features
  • Linking to Us
  • Owner Manuals
  • Calender of Events
  • Contact Us
  • Stock Market
  • Agorasearch
  • Break It Down Blog

  • Sponsors




    Who's Online
    Currently Online
    Visitors:253
    Members:0
    Total of:253 users

    MemberLogged
    Most Online Users
    Visitors:980
    Members:1
    Total of:981 online users
    October 17, 2013, 10:29 pm

    Your Current Status
    You are Anonymous user. Register for free by clicking here.

     Inbox
    Log in to check your private message


      
    Moderated By: claudio
    Agoraquest Forum Index CLIE Handheld
      
    Hotsync...Fatel Error Dashboard
    Replies: 4 | Views: 2,645
    Last Reply: February 14, 2004, 6:00 am

    View Printable Version of this thread
    Members below have participated in this thread
    rajkerai | feudallordcult | sonyXpert | Cheese | NRG |
    Search other threads for related issues/solutions: or use Advance Forum Search
    Get the latest Exclusive Sony News by Joining our RSS Feed or Get RSS Via Email
    Author Hotsync...Fatel Error
    rajkerai

    Rank: Sony Fan


    Joined: Mar 15, 2003
    Posts: 1
    From:

      Posted: 2003-03-15 19:48

    I've recently been having problems with the Hotsync...

    ...everytime I press the hotsync button, I get the "Fatel Error" message...so I soft reset my NX70V and try to Hotsync again...it works.

    Surely I don't have to perform a soft reset everytime i Hotsync???!

    Can someone please help and explain?

    Thanks in Advance


       


    feudallordcult

    Rank: Sony Fan


    Joined: Apr 27, 2003
    Posts: 5
    From:

      Posted: 2003-04-28 20:59

    Quote:

    On 2003-03-15 19:48, rajkerai wrote:
    I've recently been having problems with the Hotsync...

    ...everytime I press the hotsync button, I get the "Fatel Error" message...so I soft reset my NX70V and try to Hotsync again...it works.

    Surely I don't have to perform a soft reset everytime i Hotsync???!

    Can someone please help and explain?

    Thanks in Advance



    Dun worry abt it. I got it the other time. Please check carefully if you have any program in your clie that is in conflict with your hardware.

    Just simply remove that program from your pda and hotsync it again, it should work fine.

    What happened to me before was that the program i installed in my clie was for a removable clie camera but as my pda is a nr-70v, whatever i insert the memory stick, my clie would just hang and i have to reset. very infuriating...just take some time and browse thru applications on your clie and remove those that dun look familiar to you. You have a backup on your pc so that's no worry that you would be deleting vital info.

    Hope it works for you...cheers!


       
    sonyXpert

    Rank: Sony Buff


    Joined: May 12, 2003
    Posts: 17
    From: World

      Posted: 2003-05-15 03:21

    Also check the Install Tool in Palm desktop.
    If you do a Hard reset on the CLIE and then Sync, any programs listed in the install Toll will be synchronized, these may require a soft reset before the CLIE will work.
    If they are installed on the CLIE, remove from INSTALL Tool
    As for the removable camera ( Memory Stick Camera ) , the Soft reset is a known issue....every one has this problem.



       
    Cheese

    Rank: Sony Buff


    Joined: Jun 03, 2003
    Posts: 18
    From:

      Posted: 2003-06-03 22:40

    Under c:program filessony handheldbackup

    something in your backup folder is causing this.

    [ This message was edited by: Cheese on 2003-06-03 22:40 ]


          
    NRG

    Rank: Sony Fan


    Joined: Feb 14, 2004
    Posts: 5
    From: Ukraine

      Posted: 2004-02-14 06:00






    On 2003-03-15 19:48, rajkerai wrote:
    I've recently been having problems with the Hotsync...

    ...everytime I press the hotsync button, I get the "Fatel Error" message...so I soft reset my NX70V and try to Hotsync again...it works.

    Surely I don't have to perform a soft reset everytime i Hotsync???!

    Can someone please help and explain?

    Thanks in Advance


    Maybee you have a problem with a sync cable, try a new cable.


       
    Advance Features
      
    Jump To:
    Locations 
of visitors to this page


    All logos and information in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters. This website www.agoraquest.com, Claudio Meira and Agoraquest, LLC is not tided in any form to the Sony Corporation (www.sony.com). This unoffical website is just place where Sony products are reviewed among the general public. Sony is a registered of Sony, Inc. "PlayStation", "PlayStation2", the PlayStation "PS" logo, and all associated logos/graphics. "Agoraquest, LLC" and "agoraquest.com" are associated exclusively with agoraquest.com, and are NOT associated in ANY way with Sony Electronics, Inc. To view the privacy policy, please click here and to view the terms of use, please click here. If you have any further questions, please contact using our online form.