Agoraquest Logo
The only place for the Sony Enthusiast Free Member Registration | Login | Contact Us | Quick Search Forum   
Main Menu
  • Home
  • Topics
  • Forums
  • Reviews
  • The Top
  • Web Links
  • File Downloads
  • Photo Gallery
  • Archived Articles
  • Media Center
  • Useful Sections
  • Sony Issues
  • Sony Alerts
  • Senior Members
  • Premium Members
  • eBay Sony Auction
  • Search Site
  • About Us
  • Recommend Us
  • Members List
  • Bookmark this Page

    Additional Features
  • Linking to Us
  • Owner Manuals
  • Calender of Events
  • Contact Us
  • Stock Market
  • Agorasearch
  • Break It Down Blog

  • Sponsors




    Who's Online
    Currently Online
    Visitors:184
    Members:1
    Total of:185 users
    MemberLogged
    Maxxwire27.4 min
    Users will be removed if they logged out or are inactive for 35 minutes

    Most Online Users
    Visitors:980
    Members:1
    Total of:981 online users
    October 17, 2013, 10:29 pm

    Your Current Status
    You are Anonymous user. Register for free by clicking here.

     Inbox
    Log in to check your private message


      
    Moderated By: claudio
    Agoraquest Forum Index Television Configuration
      
    KV-36HS500 - 'Blurry' picture on most inputs - Please help! Dashboard
    Replies: 0 | Views: 1,109
    Last Reply: February 26, 2003, 10:14 am

    View Printable Version of this thread
    Members below have participated in this thread
    koolbean |
    Search other threads for related issues/solutions: or use Advance Forum Search
    Get the latest Exclusive Sony News by Joining our RSS Feed or Get RSS Via Email
    Author KV-36HS500 - 'Blurry' picture on most inputs - Please help!
    koolbean

    Rank: Sony Fan


    Joined: Feb 26, 2003
    Posts: 3
    From: Lake Wales, Florida

      Posted: 2003-02-26 10:14

    I got my KV-36HS500 last week and love it but for one thing. When the camera angle changes on most DVD and Sat. images they get fuzzy; it looks like the picture when you freeze-frame something. The edges of things look as if the have:
    //////////////////////////////////////
    on them. It only last for a sec or so and then goes away. Looks as if the TV is trying to catch up with the picture or something. I have my progressive DVD player connected via RBG and set to wide screen. Sat is on S-video.
    Have tried most of the settings on Hs500 but can't seem to find one that stops it or makes much of a difference. Any ideas? Sorry if my explanation sounds kind of funny; it's hard to put into words what this looks like. Thanks!



        


    Advance Features
      
    Jump To:
    Locations 
of visitors to this page


    All logos and information in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters. This website www.agoraquest.com, Claudio Meira and Agoraquest, LLC is not tided in any form to the Sony Corporation (www.sony.com). This unoffical website is just place where Sony products are reviewed among the general public. Sony is a registered of Sony, Inc. "PlayStation", "PlayStation2", the PlayStation "PS" logo, and all associated logos/graphics. "Agoraquest, LLC" and "agoraquest.com" are associated exclusively with agoraquest.com, and are NOT associated in ANY way with Sony Electronics, Inc. To view the privacy policy, please click here and to view the terms of use, please click here. If you have any further questions, please contact using our online form.