Agoraquest Logo
The only place for the Sony Enthusiast Free Member Registration | Login | Contact Us | Quick Search Forum   
Main Menu
  • Home
  • Topics
  • Forums
  • Reviews
  • The Top
  • Web Links
  • File Downloads
  • Photo Gallery
  • Archived Articles
  • Media Center
  • Useful Sections
  • Sony Issues
  • Sony Alerts
  • Senior Members
  • Premium Members
  • eBay Sony Auction
  • Search Site
  • About Us
  • Recommend Us
  • Members List
  • Bookmark this Page

    Additional Features
  • Linking to Us
  • Owner Manuals
  • Calender of Events
  • Contact Us
  • Stock Market
  • Agorasearch
  • Break It Down Blog

  • Sponsors




    Who's Online
    Currently Online
    Visitors:221
    Members:0
    Total of:221 users

    MemberLogged
    Most Online Users
    Visitors:980
    Members:1
    Total of:981 online users
    October 17, 2013, 10:29 pm

    Your Current Status
    You are Anonymous user. Register for free by clicking here.

     Inbox
    Log in to check your private message


      
    Moderated By: claudio
    Agoraquest Forum Index Television Configuration
      
    34XBR800 , 4:3 signal no WIDE MODE Dashboard
    Replies: 1 | Views: 1,077
    Last Reply: February 5, 2003, 6:50 am

    View Printable Version of this thread
    Members below have participated in this thread
    awrotek |
    Search other threads for related issues/solutions: or use Advance Forum Search
    Get the latest Exclusive Sony News by Joining our RSS Feed or Get RSS Via Email
    Author 34XBR800 , 4:3 signal no WIDE MODE
    awrotek

    Rank: Sony Fan


    Joined: Jan 21, 2003
    Posts: 3
    From:

      Posted: 2003-02-03 21:56

    I have 34xbr800 and Scientific Atlanta Explorer 3100 HD cable box. Signal is fed to the tv through component input 6.
    Pressing the WIDE MODE button on the remote controller doesn't change anything while viewing old fashion 4:3 stations,
    no full screen mode is available.
    When HD signal is available the screen goes to the wide mode automatically.
    Am I missing something in my setup ? I was under the impression that toggling this button should enable stretching 4:3 screen to fill 16:9 size. I have also noticed that DRC controls doesn't seem to work while non HD station is viewed.

    [ This message was edited by: awrotek on 2003-02-05 06:42 ]

    [ This message was edited by: awrotek on 2003-02-12 07:07 ]


       


    awrotek

    Rank: Sony Fan


    Joined: Jan 21, 2003
    Posts: 3
    From:

      Posted: 2003-02-05 06:50

    I will reply to my own question for the benefit of other people having similiar problem.
    The answer is : don't use component input for viewing non-HD channels if you want to use screen wide mode or DRC. Use other output from your cable box, plain video output for example to feed signal to video input of your 34XBR800.
    You wil be able to use WIDE mode and DRC while viewing non-HD programming from this input.


    [ This message was edited by: awrotek on 2003-02-05 10:41 ]

    [ This message was edited by: awrotek on 2003-02-06 07:08 ]


       
    Advance Features
      
    Jump To:
    Locations 
of visitors to this page


    All logos and information in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters. This website www.agoraquest.com, Claudio Meira and Agoraquest, LLC is not tided in any form to the Sony Corporation (www.sony.com). This unoffical website is just place where Sony products are reviewed among the general public. Sony is a registered of Sony, Inc. "PlayStation", "PlayStation2", the PlayStation "PS" logo, and all associated logos/graphics. "Agoraquest, LLC" and "agoraquest.com" are associated exclusively with agoraquest.com, and are NOT associated in ANY way with Sony Electronics, Inc. To view the privacy policy, please click here and to view the terms of use, please click here. If you have any further questions, please contact using our online form.