Agoraquest Logo
The only place for the Sony Enthusiast Free Member Registration | Login | Contact Us | Quick Search Forum   
Main Menu
  • Home
  • Topics
  • Forums
  • Reviews
  • The Top
  • Web Links
  • File Downloads
  • Photo Gallery
  • Archived Articles
  • Media Center
  • Useful Sections
  • Sony Issues
  • Sony Alerts
  • Senior Members
  • Premium Members
  • eBay Sony Auction
  • Search Site
  • About Us
  • Recommend Us
  • Members List
  • Bookmark this Page

    Additional Features
  • Linking to Us
  • Owner Manuals
  • Calender of Events
  • Contact Us
  • Stock Market
  • Agorasearch
  • Break It Down Blog

  • Sponsors




    Who's Online
    Currently Online
    Visitors:252
    Members:0
    Total of:252 users

    MemberLogged
    Most Online Users
    Visitors:980
    Members:1
    Total of:981 online users
    October 17, 2013, 10:29 pm

    Your Current Status
    You are Anonymous user. Register for free by clicking here.

     Inbox
    Log in to check your private message


      
    Moderated By: claudio
    Agoraquest Forum Index Television Troubleshooting
      
    KDL-40EX715 - Accidently changed Model Code Name in Service Menu... Dashboard
    Replies: 3 | Views: 1,213
    Last Reply: September 25, 2011, 5:28 pm

    View Printable Version of this thread
    Members below have participated in this thread
    Mr_Mod | mbt_junkyard | TheHe |
    Search other threads for related issues/solutions: or use Advance Forum Search
    Get the latest Exclusive Sony News by Joining our RSS Feed or Get RSS Via Email
    Author KDL-40EX715 - Accidently changed Model Code Name in Service Menu...
    TheHe

    Rank: Sony Fan


    Joined: Sep 24, 2011
    Posts: 2
    From:

      Posted: 2011-09-24 17:39

    Dear guys,

    I accidently changed the model code name in service menu of my PERSONAL kdl-40ex715...

    Can somebody give me a hint with that?

    Greetings,

    Michael


       


    Mr_Mod
    Premium Member

    Rank: Sonyphile


    Joined: Jan 13, 2004
    Posts: 405
    From: Singapore

      Posted: 2011-09-25 08:00

    Well, this all depends on where your living in this world of ours, as it varies in different regions.


         
    mbt_junkyard

    Rank: Sonyphile


    Joined: Sep 15, 2008
    Posts: 661
    From: EU

      Posted: 2011-09-25 14:47



    Sony has the unpleasant habit to use exactly the same model numbers for sets which differ from each other due to local requirements. So do USA/CAN models have a complete different chassis as set for Europe and Australia.
    To help you out, we need to know which region/country your TV is intended for.


       
    TheHe

    Rank: Sony Fan


    Joined: Sep 24, 2011
    Posts: 2
    From:

      Posted: 2011-09-25 17:28

    Hey guys,

    thank you very very much

    I live in Germany, model is a BEAP-Model with a AZ1-L Chassis.

    Thank you

    Michael


       
    Advance Features
      
    Jump To:
    Locations 
of visitors to this page


    All logos and information in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters. This website www.agoraquest.com, Claudio Meira and Agoraquest, LLC is not tided in any form to the Sony Corporation (www.sony.com). This unoffical website is just place where Sony products are reviewed among the general public. Sony is a registered of Sony, Inc. "PlayStation", "PlayStation2", the PlayStation "PS" logo, and all associated logos/graphics. "Agoraquest, LLC" and "agoraquest.com" are associated exclusively with agoraquest.com, and are NOT associated in ANY way with Sony Electronics, Inc. To view the privacy policy, please click here and to view the terms of use, please click here. If you have any further questions, please contact using our online form.