Agoraquest Logo
The only place for the Sony Enthusiast Free Member Registration | Login | Contact Us | Quick Search Forum   
Main Menu
  • Home
  • Topics
  • Forums
  • Reviews
  • The Top
  • Web Links
  • File Downloads
  • Photo Gallery
  • Archived Articles
  • Media Center
  • Useful Sections
  • Sony Issues
  • Sony Alerts
  • Senior Members
  • Premium Members
  • eBay Sony Auction
  • Search Site
  • About Us
  • Recommend Us
  • Members List
  • Bookmark this Page

    Additional Features
  • Linking to Us
  • Owner Manuals
  • Calender of Events
  • Contact Us
  • Stock Market
  • Agorasearch
  • Break It Down Blog

  • Sponsors




    Who's Online
    Currently Online
    Visitors:225
    Members:1
    Total of:226 users
    MemberLogged
    Maxxwire82 min
    Users will be removed if they logged out or are inactive for 35 minutes

    Most Online Users
    Visitors:980
    Members:1
    Total of:981 online users
    October 17, 2013, 10:29 pm

    Your Current Status
    You are Anonymous user. Register for free by clicking here.

     Inbox
    Log in to check your private message


      
    Moderated By: Maxxwire
    Agoraquest Forum Index Amp/Receiver/Speakers/Connections/Cables
      
    STR-V444ES DSP2 Reply Error Dashboard
    Replies: 1 | Views: 4,028
    Last Reply: April 17, 2011, 11:08 pm

    View Printable Version of this thread
    Members below have participated in this thread
    2wheels4ever | jlclarkrx |
    Search other threads for related issues/solutions: or use Advance Forum Search
    Get the latest Exclusive Sony News by Joining our RSS Feed or Get RSS Via Email
    Author STR-V444ES DSP2 Reply Error
    2wheels4ever
    Premium Member

    Rank: Sony Fan


    Joined: Nov 02, 2010
    Posts: 1
    From: Canada

      Posted: 2010-11-02 13:50

    Hi all,

    The other day I was given an old STR-V444ES receiver.  I performed the factory reset and also the preset "all clear".  When I did the DSP test it came back with DSP2 Reply Error.

    Does anyone know what this is?  And am I looking at a costly repair?  I read in another forum about reseting the DSP however I don't know how to on this model.

    Any help would be appreciated.

    Thanks


       


    jlclarkrx

    Rank: Sony Fan


    Joined: Apr 17, 2011
    Posts: 1
    From:

      Posted: 2011-04-17 23:08

    • Member Quote

    On 2010-11-02 13:50, 2wheels4ever wrote:
    Hi all,

    The other day I was given an old STR-V444ES receiver.  I performed the factory reset and also the preset "all clear".  When I did the DSP test it came back with DSP2 Reply Error.

    Does anyone know what this is?  And am I looking at a costly repair?  I read in another forum about reseting the DSP however I don't know how to on this model.

    Any help would be appreciated.

    Thanks



    I have the same problem. Did you ever figure out what was wrong with it or what needed to be replaced?



    [ This message was edited by: jlclarkrx on 2011-04-17 23:09 ]


       
    Advance Features
      
    Jump To:
    Locations 
of visitors to this page


    All logos and information in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters. This website www.agoraquest.com, Claudio Meira and Agoraquest, LLC is not tided in any form to the Sony Corporation (www.sony.com). This unoffical website is just place where Sony products are reviewed among the general public. Sony is a registered of Sony, Inc. "PlayStation", "PlayStation2", the PlayStation "PS" logo, and all associated logos/graphics. "Agoraquest, LLC" and "agoraquest.com" are associated exclusively with agoraquest.com, and are NOT associated in ANY way with Sony Electronics, Inc. To view the privacy policy, please click here and to view the terms of use, please click here. If you have any further questions, please contact using our online form.