Agoraquest Logo
The only place for the Sony Enthusiast Free Member Registration | Login | Contact Us | Quick Search Forum   
Main Menu
  • Home
  • Topics
  • Forums
  • Reviews
  • The Top
  • Web Links
  • File Downloads
  • Photo Gallery
  • Archived Articles
  • Media Center
  • Useful Sections
  • Sony Issues
  • Sony Alerts
  • Senior Members
  • Premium Members
  • eBay Sony Auction
  • Search Site
  • About Us
  • Recommend Us
  • Members List
  • Bookmark this Page

    Additional Features
  • Linking to Us
  • Owner Manuals
  • Calender of Events
  • Contact Us
  • Stock Market
  • Agorasearch
  • Break It Down Blog

  • Sponsors




    Who's Online
    Currently Online
    Visitors:170
    Members:0
    Total of:170 users

    MemberLogged
    Most Online Users
    Visitors:980
    Members:1
    Total of:981 online users
    October 17, 2013, 10:29 pm

    Your Current Status
    You are Anonymous user. Register for free by clicking here.

     Inbox
    Log in to check your private message


      
    Moderated By: claudio
    Agoraquest Forum Index Television Troubleshooting
      
    KDF-46E2000 Red "Lamp" light blinking continuously Dashboard
    Replies: 3 | Views: 5,380
    Last Reply: March 10, 2011, 10:20 am

    View Printable Version of this thread
    Members below have participated in this thread
    jehill | jmcnama2 | cpollitt | gtengr |
    Search other threads for related issues/solutions: or use Advance Forum Search
    Get the latest Exclusive Sony News by Joining our RSS Feed or Get RSS Via Email
    Author KDF-46E2000 Red "Lamp" light blinking continuously
    jmcnama2
    Premium Member

    Rank: Sony Fan


    Joined: Dec 27, 2009
    Posts: 1
    From: Virginia Beach, VA

      Posted: 2009-12-27 23:11

    I have a KDF-46E2000 that has a black screen with the red "Lamp" light blinking continuously about once per second.  Looking up the blinking codes it reflects a "No reply from the jungle IC301 (data bus is busy, shorted to ground, or held high), IK video path is defective." What I don't know is whether I need to replace the lamp assembly, the thermal fuse or something else.  I want to order the part from Sony, but don't know which part I should order.


       


    cpollitt
    Premium Member

    Rank: Sony Fan


    Joined: Mar 01, 2011
    Posts: 8
    From: Charleston, SC

      Posted: 2011-03-05 14:02

    Hello, I have the exact same problem but I cannot find any recommendations in the forums.  It appears that you didn't get any replies to your posting either.

    Did you ever find a solution to the problem?  Any ideas that I should try?

    Thank you.


       
    jehill
    Premium Member

    Rank: Sony Senior Advisor


    Joined: Mar 13, 2003
    Posts: 14281
    From: Sewell, NJ

      Posted: 2011-03-05 18:52

    Welcome to Agoraquest!  I would replace the lamp, especially if it has never been replaced before.


       
    gtengr

    Rank: Sony Fan


    Joined: Mar 10, 2011
    Posts: 1
    From: atl

      Posted: 2011-03-10 10:20

    I'm having the same problem on a KDS-50A3000.  I replaced the lamp 3 weeks ago and now this.  So frustrated and confused right now.


       
    Advance Features
      
    Jump To:
    Locations 
of visitors to this page


    All logos and information in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters. This website www.agoraquest.com, Claudio Meira and Agoraquest, LLC is not tided in any form to the Sony Corporation (www.sony.com). This unoffical website is just place where Sony products are reviewed among the general public. Sony is a registered of Sony, Inc. "PlayStation", "PlayStation2", the PlayStation "PS" logo, and all associated logos/graphics. "Agoraquest, LLC" and "agoraquest.com" are associated exclusively with agoraquest.com, and are NOT associated in ANY way with Sony Electronics, Inc. To view the privacy policy, please click here and to view the terms of use, please click here. If you have any further questions, please contact using our online form.