Agoraquest Logo
The only place for the Sony Enthusiast Free Member Registration | Login | Contact Us | Quick Search Forum   
Main Menu
  • Home
  • Topics
  • Forums
  • Reviews
  • The Top
  • Web Links
  • File Downloads
  • Photo Gallery
  • Archived Articles
  • Media Center
  • Useful Sections
  • Sony Issues
  • Sony Alerts
  • Senior Members
  • Premium Members
  • eBay Sony Auction
  • Search Site
  • About Us
  • Recommend Us
  • Members List
  • Bookmark this Page

    Additional Features
  • Linking to Us
  • Owner Manuals
  • Calender of Events
  • Contact Us
  • Stock Market
  • Agorasearch
  • Break It Down Blog

  • Sponsors




    Who's Online
    Currently Online
    Visitors:165
    Members:1
    Total of:166 users
    MemberLogged
    Maxxwire36.2 min
    Users will be removed if they logged out or are inactive for 35 minutes

    Most Online Users
    Visitors:980
    Members:1
    Total of:981 online users
    October 17, 2013, 10:29 pm

    Your Current Status
    You are Anonymous user. Register for free by clicking here.

     Inbox
    Log in to check your private message


      
    Moderated By: jttar
    Agoraquest Forum Index Computers Troubleshooting
      
    Problem using Recovery DVD's Model VGN-FW140E Dashboard
    Replies: 2 | Views: 2,091
    Last Reply: July 18, 2010, 11:20 pm

    View Printable Version of this thread
    Members below have participated in this thread
    nlajara | Backspin2006 | cwigg |
    Search other threads for related issues/solutions: or use Advance Forum Search
    Get the latest Exclusive Sony News by Joining our RSS Feed or Get RSS Via Email
    Author Problem using Recovery DVD's Model VGN-FW140E
    nlajara

    Rank: Sony Fan


    Joined: Nov 16, 2009
    Posts: 5
    From: Florida, US

      Posted: 2009-11-16 19:36

    I have problems recovering the PC.  When I turn it on it says "Windows is loading files..."  and then start to Windows.  

    I press F10 and it says

    "Edit Windows boot options for:  Windows Setup

    Path:  windowssystem32bootwinload.exe

    [ /DETECTHAL /MININT /REDIRECT RDIMAGEOFFSET=8192 RDIMAGELENGTH=3161088 R DPATH=multi(0)disk(0)rdisk(0) partition(1)sourcesboot.wim
                                                                                                                                               ]

    Don't know what to do.  I will appreciate all the help you can give.

    Thanks.


       


    Backspin2006

    Rank: Sony Fan


    Joined: Jun 21, 2010
    Posts: 6
    From: Richmond, Va

      Posted: 2010-06-21 18:18

    Why press F10 if Windows Setup has already started?


       
    cwigg

    Rank: Sony Fan


    Joined: Jul 18, 2010
    Posts: 4
    From: Thailand

      Posted: 2010-07-18 23:20

    You say you're trying to recover from DVD. In that case you should be hitting the F11 key repeatedly when you see the VAIO splash screen. 


         
    Advance Features
      
    Jump To:
    Locations 
of visitors to this page


    All logos and information in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters. This website www.agoraquest.com, Claudio Meira and Agoraquest, LLC is not tided in any form to the Sony Corporation (www.sony.com). This unoffical website is just place where Sony products are reviewed among the general public. Sony is a registered of Sony, Inc. "PlayStation", "PlayStation2", the PlayStation "PS" logo, and all associated logos/graphics. "Agoraquest, LLC" and "agoraquest.com" are associated exclusively with agoraquest.com, and are NOT associated in ANY way with Sony Electronics, Inc. To view the privacy policy, please click here and to view the terms of use, please click here. If you have any further questions, please contact using our online form.