Agoraquest Logo
The only place for the Sony Enthusiast Free Member Registration | Login | Contact Us | Quick Search Forum   
Main Menu
  • Home
  • Topics
  • Forums
  • Reviews
  • The Top
  • Web Links
  • File Downloads
  • Photo Gallery
  • Archived Articles
  • Media Center
  • Useful Sections
  • Sony Issues
  • Sony Alerts
  • Senior Members
  • Premium Members
  • eBay Sony Auction
  • Search Site
  • About Us
  • Recommend Us
  • Members List
  • Bookmark this Page

    Additional Features
  • Linking to Us
  • Owner Manuals
  • Calender of Events
  • Contact Us
  • Stock Market
  • Agorasearch
  • Break It Down Blog

  • Sponsors




    Who's Online
    Currently Online
    Visitors:238
    Members:1
    Total of:239 users
    MemberLogged
    jwakefield10.7 min
    Users will be removed if they logged out or are inactive for 35 minutes

    Most Online Users
    Visitors:980
    Members:1
    Total of:981 online users
    October 17, 2013, 10:29 pm

    Your Current Status
    You are Anonymous user. Register for free by clicking here.

     Inbox
    Log in to check your private message


      
    Moderated By: claudio
    Agoraquest Forum Index » » Television Configuration
      
    I DID IT! Component imputs on KV-32ls35. Dashboard
    Replies: 1 | Views: 1,848
    Last Reply: April 15, 2003, 3:58 am

    View Printable Version of this thread
    Members below have participated in this thread
    jaguanaro | VaCUm |
    Search other threads for related issues/solutions: or use Advance Forum Search
    Get the latest Exclusive Sony News by Joining our RSS Feed or Get RSS Via Email
    Author I DID IT! Component imputs on KV-32ls35.
    jaguanaro

    Rank: Sony Fan


    Joined: Apr 15, 2002
    Posts: 1
    From: rome

      Posted: 2002-10-03 21:39

    I did it, now we can activate componet imput on scart 1 on the kv-32ls35 ( i think also on the 2.
    To do it:
    -Enter in the service menu
    -Set the tv on AV1
    -Enter in the sub-menu "Design"
    -Change the value YUV to 11
    -Change the value SOY to 01
    -Once done it press the little (the txt page one) green btn on the remote (do it just to exit the service menu)

    Now since you don't turn off the tv or you don't change channel your TV will accept component signal from scart 1.

    Now you only need to buy or build a componet to scart adapter (It is very easy to build).
    And now you can see those orrible green looking dvds from your ps2, in full component colors with your simple and cheap ps2 rgb scart cable.

    Sorry for the strange English but i'm Italian.


       


    VaCUm

    Rank: Sony Fan


    Joined: Feb 16, 2003
    Posts: 2
    From: Härnösand, Sweden

      Posted: 2003-04-15 03:58

    How did you enter the service menu?


            
    Advance Features
      
    Jump To:
    Locations 
of visitors to this page


    All logos and information in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters. This website www.agoraquest.com, Claudio Meira and Agoraquest, LLC is not tided in any form to the Sony Corporation (www.sony.com). This unoffical website is just place where Sony products are reviewed among the general public. Sony is a registered of Sony, Inc. "PlayStation", "PlayStation2", the PlayStation "PS" logo, and all associated logos/graphics. "Agoraquest, LLC" and "agoraquest.com" are associated exclusively with agoraquest.com, and are NOT associated in ANY way with Sony Electronics, Inc. To view the privacy policy, please click here and to view the terms of use, please click here. If you have any further questions, please contact using our online form.