Agoraquest Logo
The only place for the Sony Enthusiast Free Member Registration | Login | Contact Us | Quick Search Forum   
Main Menu
  • Home
  • Topics
  • Forums
  • Reviews
  • The Top
  • Web Links
  • File Downloads
  • Photo Gallery
  • Archived Articles
  • Media Center
  • Useful Sections
  • Sony Issues
  • Sony Alerts
  • Senior Members
  • Premium Members
  • eBay Sony Auction
  • Search Site
  • About Us
  • Recommend Us
  • Members List
  • Bookmark this Page

    Additional Features
  • Linking to Us
  • Owner Manuals
  • Calender of Events
  • Contact Us
  • Stock Market
  • Agorasearch
  • Break It Down Blog

  • Sponsors




    Who's Online
    Currently Online
    Visitors:159
    Members:1
    Total of:160 users
    MemberLogged
    Maxxwire22.6 min
    Users will be removed if they logged out or are inactive for 35 minutes

    Most Online Users
    Visitors:980
    Members:1
    Total of:981 online users
    October 17, 2013, 10:29 pm

    Your Current Status
    You are Anonymous user. Register for free by clicking here.

     Inbox
    Log in to check your private message


      
    Moderated By: claudio
    Agoraquest Forum Index Television Configuration
      
    Sony Trinitron KV-32LS65E No Sound through aerial Dashboard
    Replies: 6 | Views: 1,871
    Last Reply: August 8, 2006, 5:48 am

    View Printable Version of this thread
    Members below have participated in this thread
    jehill | Borabora | figgyball |
    Search other threads for related issues/solutions: or use Advance Forum Search
    Get the latest Exclusive Sony News by Joining our RSS Feed or Get RSS Via Email
    Author Sony Trinitron KV-32LS65E No Sound through aerial
    figgyball

    Rank: Sony Fan


    Joined: Jul 24, 2006
    Posts: 4
    From: Mallorca

      Posted: 2006-07-24 07:40



    Hello people. I was hoping that somebody could help me with a problem i have. I own a Sony widescreen tv (KV-32LS65E) and when i try to watch tv through my aeral there is a perfect picture but no sound. i have sound when i watch my dvd player and when using my xbox. i have tried to change the settings but nothing is working. If anybody knows how to fix my problem they would be a hero.


     


    Thanks 


       


    jehill
    Premium Member

    Rank: Sony Senior Advisor


    Joined: Mar 13, 2003
    Posts: 14280
    From: Sewell, NJ

      Posted: 2006-07-24 16:04

    Welcome to Agoraquest!  It sounds like a problem with the tuner.  Member Borabora should be better able to assist you when he reads this thread.  You may have to be patient for his response, though, because he is very busy.

    -----------------
    -John

    Sony A/V System: KDL-55XBR8, BDP-S550 and AVD-LA2500PKG, consisting of AVD-C70ES Super Audio CD/DVD Receiver, 4 SS-LA500ED surround speakers, 1 SS-LAC505ED center channel speaker and 1 SA-WD200 Active Subwoofer


       
    figgyball

    Rank: Sony Fan


    Joined: Jul 24, 2006
    Posts: 4
    From: Mallorca

      Posted: 2006-07-25 09:55



    Thanks for getting in contact John. will keep a lookout for BoraBora's new post.

    Thanks again.  

    Phil


       
    Borabora

    Rank: Sony Legend


    Joined: Mar 18, 2004
    Posts: 1027
    From: Vanished

      Posted: 2006-07-28 10:58

    Hello,

    indeed I'm very, very busy at the moment due to the large amount of changes in our workshop.

    I suppose you use this TV on Mallorca to receive 'oldschool' terrestical broadcasts which are in the same system as the Spanish ones, which are B/G.

    In the user-menu of your set, you can select 'Language' and 'Country'. The first one is a setting for the language of the on-screen menu. The second sets the broadcast systems you can select in the 'Manual Programme Preset' diaglog.

    If you go to 'Manual Programme Preset', is there a column 'System' ? To have both picture and sound, you have to select 'B/G' there. If you select 'I' for example, you would have a good picture, but no sound. When you select 'D/K' or 'L', both picture and sound would be distorted.

    Regards,

    Bora.



       
    figgyball

    Rank: Sony Fan


    Joined: Jul 24, 2006
    Posts: 4
    From: Mallorca

      Posted: 2006-07-29 07:08

    Hello

    Thanks for taking the time to reply to my message.
    Im currently using my tv to watch UK satellite.
    ive tried the instructions that you gave me in your previous email, changing the broardcast system to B/G and nothing has happened.
    I only get  the 'system' column in the 'manual programme preset' on certain countries. the only one i have found so far is Poland i believe.


    Thankyou

    Phil


       
    Borabora

    Rank: Sony Legend


    Joined: Mar 18, 2004
    Posts: 1027
    From: Vanished

      Posted: 2006-07-30 17:29

    Hello,

    when you watch UK Satellite, you should use an external input of the TV for that, I suppose.

    When you select Belgium, Germany, Spain, Italy, Switzerland, Austria, Portugal, you must be able to select system B/G.

    If B/G is selected in the 'System' column in 'Manual Programme Preset', the system must be right for Spanish broadcast.

    Are you sure the last digit of typenumber of your set is 'E' and not 'U' ?

    Regards,

    Bora.


       
    figgyball

    Rank: Sony Fan


    Joined: Jul 24, 2006
    Posts: 4
    From: Mallorca

      Posted: 2006-08-08 05:48

    hello Bora.

    Im sorry that i havent replied for the last week, i have been enjoying a short well needed holiday.
    I have tried everything from your last few post's and still there is no sound. My tv is currently set on B/G and nothing has changed. i dont suppose you have any other idea's up your sleeve that could help me, i really have no idea of what else i can try.
    My tv model number is   KV-32LS65E.

    I look forward to hearing from you again soon.

    Thankyou

    Phil


       
    Advance Features
      
    Jump To:
    Locations 
of visitors to this page


    All logos and information in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters. This website www.agoraquest.com, Claudio Meira and Agoraquest, LLC is not tided in any form to the Sony Corporation (www.sony.com). This unoffical website is just place where Sony products are reviewed among the general public. Sony is a registered of Sony, Inc. "PlayStation", "PlayStation2", the PlayStation "PS" logo, and all associated logos/graphics. "Agoraquest, LLC" and "agoraquest.com" are associated exclusively with agoraquest.com, and are NOT associated in ANY way with Sony Electronics, Inc. To view the privacy policy, please click here and to view the terms of use, please click here. If you have any further questions, please contact using our online form.