Agoraquest Logo
The only place for the Sony Enthusiast Free Member Registration | Login | Contact Us | Quick Search Forum   
Main Menu
  • Home
  • Topics
  • Forums
  • Reviews
  • The Top
  • Web Links
  • File Downloads
  • Photo Gallery
  • Archived Articles
  • Media Center
  • Useful Sections
  • Sony Issues
  • Sony Alerts
  • Senior Members
  • Premium Members
  • eBay Sony Auction
  • Search Site
  • About Us
  • Recommend Us
  • Members List
  • Bookmark this Page

    Additional Features
  • Linking to Us
  • Owner Manuals
  • Calender of Events
  • Contact Us
  • Stock Market
  • Agorasearch
  • Break It Down Blog

  • Sponsors




    Who's Online
    Currently Online
    Visitors:244
    Members:2
    Total of:246 users
    MemberLogged
    claudio0.1 min
    Maxxwire15.1 min
    Users will be removed if they logged out or are inactive for 35 minutes

    Most Online Users
    Visitors:980
    Members:1
    Total of:981 online users
    October 17, 2013, 10:29 pm

    Your Current Status
    You are Anonymous user. Register for free by clicking here.

     Inbox
    Log in to check your private message


      
    Moderated By: claudio
    Agoraquest Forum Index Television Configuration
      
    adjustmwnts with remote Dashboard
    Replies: 1 | Views: 926
    Last Reply: June 5, 2006, 11:04 pm

    View Printable Version of this thread
    Members below have participated in this thread
    Toli | jcheshire |
    Search other threads for related issues/solutions: or use Advance Forum Search
    Get the latest Exclusive Sony News by Joining our RSS Feed or Get RSS Via Email
    Author adjustmwnts with remote
    jcheshire

    Rank: Sony Fan


    Joined: Jun 05, 2006
    Posts: 2
    From: Canada

      Posted: 2006-06-05 19:32

    does anyone have a sony KV32FS320 32" tv. can anyone tell me what buttons on the remote to enter in order to adjust the tv picture using the remote. The remote model # is RM-Y 196





    jim

    [ This message was edited by: jcheshire on 2006-06-05 20:08 ]

    [ This message was edited by: jcheshire on 2006-06-05 20:10 ]


       


    Toli
    Moderator
    Premium Member

    Rank: Sony Master


    Joined: Oct 20, 2003
    Posts: 8509
    From: Winthrop Harbor, IL USA

      Posted: 2006-06-05 23:04

    jcheshire,

    Press the MENU button on the TV's remote. You get 6 menus, the first menu is the VIDEO menu.

    Toli


    -----------------
    KDL-52XBR6 w/Salamander Archetype TV65,STR-DA7100ES,BDP-S1,DVP-NS9100ES,DIRECTV HR21,Panamax 5510-PRO ACRegenerator & M1500-UPS;Klipsch:KSF-10.5(2),KSF-C5,KSF-S5(4-2),KSW-15; glass toslinks,Pure Silver i-Link & HDMI,PS3,Harmony 880 Pro


         
    Advance Features
      
    Jump To:
    Locations 
of visitors to this page


    All logos and information in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters. This website www.agoraquest.com, Claudio Meira and Agoraquest, LLC is not tided in any form to the Sony Corporation (www.sony.com). This unoffical website is just place where Sony products are reviewed among the general public. Sony is a registered of Sony, Inc. "PlayStation", "PlayStation2", the PlayStation "PS" logo, and all associated logos/graphics. "Agoraquest, LLC" and "agoraquest.com" are associated exclusively with agoraquest.com, and are NOT associated in ANY way with Sony Electronics, Inc. To view the privacy policy, please click here and to view the terms of use, please click here. If you have any further questions, please contact using our online form.