Agoraquest Logo
The only place for the Sony Enthusiast Free Member Registration | Login | Contact Us | Quick Search Forum   
Main Menu
  • Home
  • Topics
  • Forums
  • Reviews
  • The Top
  • Web Links
  • File Downloads
  • Photo Gallery
  • Archived Articles
  • Media Center
  • Useful Sections
  • Sony Issues
  • Sony Alerts
  • Senior Members
  • Premium Members
  • eBay Sony Auction
  • Search Site
  • About Us
  • Recommend Us
  • Members List
  • Bookmark this Page

    Additional Features
  • Linking to Us
  • Owner Manuals
  • Calender of Events
  • Contact Us
  • Stock Market
  • Agorasearch
  • Break It Down Blog

  • Sponsors




    Who's Online
    Currently Online
    Visitors:170
    Members:1
    Total of:171 users
    MemberLogged
    johnwed0.0 min
    Users will be removed if they logged out or are inactive for 35 minutes

    Most Online Users
    Visitors:980
    Members:1
    Total of:981 online users
    October 17, 2013, 10:29 pm

    Your Current Status
    You are Anonymous user. Register for free by clicking here.

     Inbox
    Log in to check your private message


      
    Moderated By: claudio
    Agoraquest Forum Index Television Configuration
      
    HDTV Aspect Ratio with HD-200 Dashboard
    Replies: 1 | Views: 1,052
    Last Reply: October 14, 2003, 9:37 am

    View Printable Version of this thread
    Members below have participated in this thread
    rkkwan | fusion |
    Search other threads for related issues/solutions: or use Advance Forum Search
    Get the latest Exclusive Sony News by Joining our RSS Feed or Get RSS Via Email
    Author HDTV Aspect Ratio with HD-200
    fusion

    Rank: Sony Enthusiant


    Joined: Sep 13, 2003
    Posts: 35
    From: Houston

      Posted: 2003-10-14 09:30

    Does anyone know why you can't change the aspect ratio (wide, zoom, zoom2, etc) when watching an HD channel? I want to know if it is my HD-200 not allowing me to do this, or if you truly can't change an HD channels ratio. Regular direct tv channels cahange fine....

    Thanks

    [ This message was edited by: fusion on 2003-10-14 09:32 ]


       


    rkkwan

    Rank: Ultimate Sony Reviewer


    Joined: Aug 23, 2002
    Posts: 2623
    From: Houston, TX

      Posted: 2003-10-14 09:37

    Most TVs fixed the screen size when accepting a 720p or 1080i input, and don't let you to do any zooming.

    If you need zooming of a picture from your HD box (for example, with SD programming), you can either use whatever zoom modes of the STB, or you have to connect another composite/S-video cable to the TV (which is 480i SD, of course).

    -----------------
    -Ray
    SCD-C222ES, Panasonic DVD-CP72, Rotel RCD-961
    B&W 601/2s3, Yamaha RX-V1300, HSU Research VTF-2
    Samsung TXM2796HF & SIR-T151


         
    Advance Features
      
    Jump To:
    Locations 
of visitors to this page


    All logos and information in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters. This website www.agoraquest.com, Claudio Meira and Agoraquest, LLC is not tided in any form to the Sony Corporation (www.sony.com). This unoffical website is just place where Sony products are reviewed among the general public. Sony is a registered of Sony, Inc. "PlayStation", "PlayStation2", the PlayStation "PS" logo, and all associated logos/graphics. "Agoraquest, LLC" and "agoraquest.com" are associated exclusively with agoraquest.com, and are NOT associated in ANY way with Sony Electronics, Inc. To view the privacy policy, please click here and to view the terms of use, please click here. If you have any further questions, please contact using our online form.