Advanced search
It is currently Tue Dec 10, 2019 10:41 pm
Please Login or Register to take advantage of all of our forum benefits.

Search

Search found 4 matches

Return to advanced search

I recently acquired an STR-AV1070

I recently acquired an STR-AV1070 and it appears to work fine, except the display is blank. Looking at the message board, it appears that this is a relatively common problem with that unit. But the thread I found dates back to 2005 and doesn't seem to settle on one single source of the problem. Ment...
by mikesloane
Thu Oct 25, 2012 12:05 pm
 
Forum: Amp/Receiver/Speakers/Connections/Cables
Topic: STR-AV1070 display
Replies: 5
Views: 2705

I have a Clie PEG-TJ35/U

I have a Clie PEG-TJ35/U that works fine, but recently it won't synch with the PC - I get a message on the PC that the device isn't working properly. Also the plastic pieces on the plug are falling off (and currently held with a rubber band). So my guess is that there is something wrong in the conne...
by mikesloane
Thu Oct 25, 2012 12:10 pm
 
Forum: CLIE Handheld
Topic: Clie PEG-TJ35/U won't synch
Replies: 0
Views: 2034

Thanks! I will spend some

Thanks! I will spend some time with a lens and a bright light looking at the board. I did pull the ribbon cables out and put them back in the sockets, but that didn't help. I get the feeling that it is something simple that just needs to be found. <BR> <BR>By the way, I just did an inventory of my S...
by mikesloane
Thu Oct 25, 2012 1:44 pm
 
Forum: Amp/Receiver/Speakers/Connections/Cables
Topic: STR-AV1070 display
Replies: 5
Views: 2705

I just signed up as

I just signed up as a premium member, but I haven't yet figured out how to send a private message requesting the manual. So please consider this a temporary substitute. Thanks,

Mike
by mikesloane
Fri Oct 26, 2012 7:20 am
 
Forum: Amp/Receiver/Speakers/Connections/Cables
Topic: STR-AV1070 display
Replies: 5
Views: 2705

Return to advanced search